Ryhdy Thai Ravintola Helsinki Oy:n franchising-yrittäjäksi – Kasvualuettamme on koko Suomi

Yhteystiedot

Thai Ravintola Helsinki Oy on kovaa vauhtia kasvava franchising-yritys Helsingistä. Ravintoloidemme määrä pääkaupunkiseudulla on lisääntynyt viimeisten vuosien aikana nopeasti. Kauppalehti valitsi meidät vuoden 2016 kasvuyritykseksi ja me olemme vasta alussa.

Ravintola-alan franchising-yrittäjäksi ryhtyminen on kanssamme todella helppoa ja koko Suomi kuuluu kasvualueeseemme. Mikäli olet kiinnostunut franchising-yrittäjyydestä ja näet trendikkään ja menestyneen konseptimme potentiaalisena, ota yhteyttä, niin keskustellaan tarkemmin!

Soita meille

Brändit

Portfoliossamme on tällä hetkellä kolme eri thaimaalaiseen ruokaan keskittyvää ravintolabrändiä; Thai Orchid, Bangkok 9 sekä Raan Khao Gaeng.


Jokaisella brändillä on omanlaisensa brändi-imago sekä kohderyhmä. Oikean brändin sijoittaminen oikeaan kohteeseen on tärkeää, ja me autamme sinua mielellämme näihin valintoihin liittyvissä kysymyksissä.

Toimitilat

Yhteistyöverkostojamme hyödyntämällä toimitilan löytäminen kauttamme on todella helppoa, ja me pystymme neuvottelemaan tilalle tavallista paremman sopimuksen. Tämä on yksi suurista eduista, jonka menestyvä franchise tuo uudelle yrittäjille.